Schimb de tineri

In perioada 21.04.2012 – 29.04.2012 la Hotel Măgura Verde Bacău a avut loc schimbul de tineri din cadrul proiectului internațional Act Upon Corruption.

Proiectul Act Upon Corruption este un proiect finanțat din Programul Tineret în Acțiune și urmărește promovarea cetățeniei active a tinerilor participanți, în general,  și a cetățeniei europene în special, dezvoltarea solidarității între tineri și colaborarea între participanți în vederea găsirii unor soluții practice pentru subiectul de interes european al proiectului – CORUPȚIA.

In cadrul acestui proiect au fost implicați 24 de tineri din cadrul organizațiilor partenere din România, Republica Moldova, Bulgaria și Bosnia&Herțegovina.

Activitățile planificate au urmărit formarea și consolidarea grupului, crearea unei atmosfere plăcute, interculturale și de participare activă în atingerea unui obiectiv comun – realizarea unor reprezentații de TEATRU FORUM în fata unui public format din elevi 14-19 ani din cadrul unor licee din mediul rural al Județului Bacău.