Spectacol de Teatru Forum in Bosnia&Hertegovina

Organizatia Proni Center for Youth Development din Bosnia&Hertegovina a organizat un spectacol de Teatru Forum cu scopul de a disemina rezultatele proiectului “Act Upon Corruption” desfasurat in Romania in perioada 21 – 29  aprilie 2012 ce a avut ca scop dezvoltarea abilitatilor de lupta impotriva coruptiei,incurajarea înţelegerii reciproce între tinerii din ţările România, Bulgaria, Bosnia&Hertegovina si Republica Moldova si promovarea participarii tinerilor şi includerea celor cu posibilităţi reduse.

Grupul de tineri din Bosnia a organizat in datat de 18.08.2012 in una din filialele Asociatiei Proni, in Bijeljina, o piesa de teatru forum pentru a disemina rezultatele proiectului in care au fost implicati. Piesa aleasa a fost una dintre cele doua pregatite si realizate in cadrul schimbului, in care tinerii au fost implicati in Romania, insa tradusa in bosniaca si adaptata la stilul de improvizatie ai noilor actori.

Astfel s-a ales tematica coruptiei in sistemul sanitar, care este foarte raspandita si in Bosnia&Hertegovina, fiind un subiect de interes pentru tinerii spectatori care au reusit sa schimbe cursul scenariului in unul in care personajului principal nu i se efectua un avort ilegal ca urmare a mitei oferite doctorului.

Galerie foto Teatru Forum Localitatea Bijeljina

Comments are currently closed.