Spectacol de Teatru Forum in Bulgaria

Organizatia Business Club – Sofia University “St. Kliment Ohridski”  din Bulgaria a organizat un spectacol de Teatru Forum in localitatea Sofia, cu scopul de a disemina rezultatele proiectului “Act Upon Corruption” desfasurat in Romania in perioada 21 – 29  aprilie 2012 ce a avut ca scop dezvoltarea abilitatilor de lupta impotriva coruptiei,incurajarea înţelegerii reciproce între tinerii din ţările România, Bulgaria, Bosnia&Hertegovina si Republica Moldova si promovarea participarii tinerilor şi includerea celor cu posibilităţi reduse.

In data de 24 mai 2012 grupul de tineri din Bulgaria a jucat piesa de teatru forum in fata unui public de aproximativ 50 de studenti bulgari, americani si rusi participanti in programe de schimburi educationale universitare. Piesa a fost jucata din nou in engleza, oferindu-le astfel ocazia multor specatori sa se implice in partea de forum a reprezentatiei. Unul dintre profesorii universitatii americane “Angelo State University” a avut ocazia de a descoperi ca teatru forum este un instrument educational foarte util si a mentionat ca i-ar placea ca studentii ei sa pregatesca o piesa de teatru forum ca parte din curicula universitara a anului universitar urmator.

Galerie foto Teatru Forum Localitatea Sofia

Comments are currently closed.